نظرات اخیر

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    شرکت مایموسا در سال 2012 در کمپبل کالیفرنیای آمریکا و با سرمایه ی اولیه ای در حدود 38 میلیون دلار در زمینه تولید محصولات بیسیم تاسیس شد . این شرکت با حدود 102 کارمند در طی دو سال صرفأ به طراحی و توسعه محصولات بی سیم خود پرداخت و طی این این مدت هیچ ارائه ی سخت افزاری تا سال 2014 نداشت . هدف گذاری شرکت در بازار ارتباطات بی سیم فراتر از یک شعار رقابتی است و بدنبال افزایش سهم ارتباطات بی سیم فراتر از یک شعار رقابتی است و به دنبال افزایش سهم ارتباطات بی سیم در کل دنیا از 5% به 30 % می باشد .موسسان شرکت دو نفر از افراد صاحب نام دنیای ارتباطات به نام های برایان هینمن (موسس عضو هیئت مدیره و رییس شرکت polycom, 2 wire) و جیمی فینک (مدیر پروژه zhone و polycom) می باشند.

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    رادیوهای mimosa یکی از متفاوت ترین رادیوها از نظر نحوه عملکرد می باشد.محصولات بیسیم این شرکت به منظور ایجاد لینک های راه دور با سرعت بالای دیتا طراحی و تولید گردیده است . عمومآ هرجا هدف حذف ارتباط فیبرنوری به ذهن خطور می کند ، مایموسا جایگزین مناسبی قلمداد می شود .

    مایموسا رادیوی کاملا متفاوت در چیپ رادیویی که از شرکت کوانتنا بهره برده و ترکیبی از دو کانال 80 مگاهرتزی با 9 حالت کانفیگی و به صورت مایمو 4*4 طراحی گردیده و تا 1700 مگ توریکال ادعا نموده که تا بیش از یک گیگ ترانسفر به صورت udp ما تست نموده ایم .

    یکی از دلایل ناشناخته بودن این شرکت ، نوپا بودن اون در امریکا می باشد که با توجه به تولیدات ویژه و رو به جلو آینده مناسبی را ما برایش برآورد می نماییم بخصوص رادیوهای ماکرو درباند 11 گیگاهرتز با قیمت مناسب و همچنین نسل جدیدی از PTMP ها که اخیر تولید گردیده است.

     با شرکت مایموسا آشنا شوید

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    با رادیو مایموسا B5C آشنا شوید

    باتوجه به نوع چیپست استفاده شده در رادیو میموساB5c (کوانتا) تولید این محصول دارای قابلیت های متفاوتی است که هر متخصصی در هنگام شروع به کار به این تفاوت پی خواهد برد . اما چون این کمپانی سابقه طولانی در تولید این رادیوها ندارد لذا در ابتدای تولید، مشکلات خاصی در QC پس از تولید در چین در برخی محصولات دیده می شد همچنین نوع پهنای باند عبوری افت و خیزهای خاصی داشت . اما در حال حاضر توانسته خیلی از مشکلات جزیی را برطرف نماید درضمن اینکه بیشتر افرادی که این محصول را زیر بار داشته اند و مسایل ارتینگ را ابتدا رعایت نموده اند از عملکرد پایدار آن ابراز خشنودی نموده اند
    کارکرد حالت ۴×۴ در این رادیو همانند بکارگیری از دو رادیو ۸۰ مگاهرتز ۲×۲ داخل یک رادیو با عرض کانال های ۸۰ مگاهرتز و مجموع ۴ تا chain می باشد که در بیرون تنها دو خروجی در دستگاه وجود دارد و این امکان وجود دارد که در ۹ حالت کانفیگی تنظیم شود و یک ۸۰ و یا دوتا کانال ۸۰ مگاهرتزی فعال گردد که در این حالت قدرت خروجی محسوس کاهش می یابد اما ظرفیت دوبرابر می گردد.
    استفاده از فرکانس ۶ گیگاهرتز و بالاتر در این رادیو قدرت خروجی دستگاه را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و انتخاب انتن برای این رادیو نیاز به بررسی اسپکترام و تجربه دارد. فرکانس ۵۵۰۰ مگاهرتز یکی از پرقدرت ترین و بهینه ترین فرکانس ها در صورت عدم تداخل فرکانسی برای این رادیو می باشد .

    توجه به لایسنس های امنینی در این رادیو برای کار در ایران بسیار حایز اهمیت می باشد و می بایست از منابع مورد اطمینان خریداری گردد زیرا که ورود این کالا از هر منبع ناآگاه ممکن است موجب لاک شدن دستگاه در ایران شود. این رادیو در حال حاضر مجوز لازم از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران را اخذ نموده است.
    ستفاده از رادیوهای میموسا نیاز به بررسی و مشاوره صحیح دارد و در لینک های طولانی مسافت و پرنویز اثر ویژه ای ندارد زیرا که این رادیو عملکرد مناسب و تاثیر گذار خود را برای سیگنالهای دریافتی قوی می گذارد .لذا به طراحی لینک باجت و نوع انتن بستگی دارد.
    از جذابیت هایی که موجب شده این رادیو با وجود برخی کاستی ها طرفداران ویژه داشته باشد می توان به پایداری یک یا دو کانال۸۰ مگاهرتز در تداخل فرکانسی در لینک های چندکیلومتری اشاره کرد که معمولا دیگر تولیدات ac از کمپانی های دیگر در شرایط پرنویز کارایی و پایداری ندارند و بالاجبار با کانال۴۰ مگاهرتزی ظرفیت کاسته می شود . در شرایط بدون تداخل، انتقال گاهی تا بیش از یک گیگابیت برثانیه UDP و بیش از ۶۰۰ مگابیت برثانیه TCP گزارش گردیده است. اسپکترام زیبا و دقیق از شرایط فرکانسی همانند دو چشم از دو طرف لینک اتفاقات محیط را گزارش می دهد. این درحالی است که لینک وایرلس زیربار می باشد. کانفیگ ها فقط از سمتAP تنها کافی می باشد و نیاز به حضور شخص دیگری در سمت مقابل نمی باشد. جابجایی میزان ظرفیت ارسال و دریافت باتوجه به نیاز کاربر هم از دیگر پارامترهای کاربردی در رادیو می باشد.

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    Mimosa B5c

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    با شرکت مایموسا آشنا شوید

    جدول آستانه تحمل هر ماژولیشن و نرخ عبور دیتا در میموسا در هر Chain باتوجه به SNR و تداخل فرکانسی(نیاز به تحلیل صحیح فنی دارد )

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *