نظرات اخیر

    دیتاسنترهای طراحی شده در مقیاس های بسیار بزرگ

    دیتاسنترهای طراحی شده در مقیاس های بسیار بزرگ

    نوآوری های دیجیتالی با سرعت عجیبی در حال پیشرفت هستند و با همان سرعت، تجربیات سازمان ها و افراد را متحول می سازند. لبه شبکه، فضاهای ابری چندگانه، سازمان های بزرگِ دارای شعب مختلف و همچنین سازمان های کوچک بیش از پیش از داده ها استفاده می کنند. این در حالی است که هنوز هم خواستارِ تجربیاتی با سرعت بالا و عملکرد بهینه می باشند. به این ترتیب دیتاسنترهایی در مقیاس بسیار بزرگ به وجود آمدند.

    جالب است که خودروها، شهرها و صنایع هوشمند از جمله حمل و نقل، انرژی، تولید و بسیاری موارد دیگر در حال پیوستن به واقعیت می باشند. بدیهی است برای پشتیبانی از این فعالیت ها، حجم فراوانی از داده ها می بایست پردازش شوند. از طرفی به منظور پردازش چنین سطح بی سابقه ای از داده ها، به چارچوب های فکری متفاوتی نیاز می باشد.

    چالش های مرتبط با ابداعات

    بزرگ ترین چالش در خصوص ابداعات و نوآوری ها، عدم سازگاریِ محیط های کاری و اپلیکیشن های جدید با  اقدامات امنیتی است. به جرات می توان گفت برترین و سریع ترین اقدامات امنیتی دیتاسنترها نیز قادر به همراهی نمی باشند. راهکارهایی هم که قادر به پاسخگویی هستند، بسیار پیچیده و پرهزینه هستند.  بنابراین سازمان هایی که قصد استفاده از سطوح جدید و بی سابقه ی خدمات آنلاین را داشته باشند، تنها دو گزینه پیش رو خواهند داشت: “کاهش سرعت شبکه و ارائه تجربیات نامطلوب به کاربران” یا “به طور کل غیر فعال کردن تمامی اقدامات امنیتی”.

    لازم به ذکر است اکثر سازمان هایی که توسط درخواست های مشتریان شان، تحت فشار قرار می گیرند، از تدابیر امنیتی چشم پوشی می کنند تا کاربران، تجربیات بهینه ی خود را داشته باشند. غالبا این سازمان ها در زیرساخت های شبکه ی خود به سوییچ ها و روتر ها متکی هستند.

    ایمن سازی hyperscaleها با Fortinet NP7

    به سازمان هایی که قصد پیاده سازی امنیت برای دیتاسنترهای خود در مقیاس فوق بزرگ را دارند، توصیه می شود از پردازشگر امنیت نسل هفتم فورتی نت (NP7) استفاده کنند.

     

    firewall FG-1800F

     

    پردازنده NP7 به فایروال های فورتی گیت نسل جدید (NGFW) این امکان را می دهد که عملکرد بی نظیر و منحصر به فردی را به منظور ایمن سازیِ دیتاسنترهای فوق عظیم ارائه دهد. برخی از موارد استفاده در ذیل آمده:

    • تحقیقات پیشرفته: جریان پیوسته و بسیار بزرگ داده ها که از طریق پروتکل ها هدایت می شوند، محدودیت هایی در استفاده از پهنای باند ایجاد می کنند که در نتیجه امکان تحقیقات پیشرفته را با مشکل مواجه می سازند. این در حالی است که با امکانات مذکور، به سادگی می توان تحقیقات پیشرفته را انجام داد.

     

    web icon advanced research1
    راهکار فورتی نت: انتقال داده ها با سرعت 40G و 100Gbps را پشتیبانی می کند. در ضمن فایروال لایه 4 و محافظت در برابر حملات DDoS، مانع از حملات حجمی می شود.

     

    نتیجه: سازمان های تحقیقات پزشکی می توانند با استفاده از فورتی گیت های مجهز به NP7 با سرعت بالاتری به اکتشافات بیشتری دست پیدا کنند. حتی با این راهکار می توانند به مزایای رقابتی نیز دست پیدا کنند.

     

    • تجارت الکترونیک و خدمات آنلاین: ضعف در مدیریت افزایش تقاضای کاربران می تواند به محدودیت هایی مانند خرابی وب سایت یا خدمات بی کیفیت منجر شود که در نهایت به اهداف سودآوری و برندینگ سازمان، آسیب وارد می کند.

     

    web icon ecommerce
    راهکار فورتی نت: می تواند یک ظرفیت فوق عظیم و کانکشن ده ها میلیون کاربر در ثانیه را به همراه امنیتی در سطح بالاپشتیبانی کند. مسلما چنین راهکاری، به نیازهای روزافزون کسب و کارها پاسخگو بوده و تجربیات کاملا مطلوبی در اختیار کاربران قرار می دهد.

     

    نتیجه: سازمان هایی که فورتی گیت های مجهز به NP7 را انتخاب می کنند، قادر به پشتیبانی و مدیریت مصرف پیش بینی نشده ی مشتریان خود در خدمات آنلاین هستند. کاملا واضح است که چنین مشتریانی به مشتریان وفادار آن سازمان تبدیل خواهند شد.

    • بخش بندی خدمات گسترده: خدمات را باید بر اساس فیزیکی و مجازی بودن تقسیم بندی نمود. اکثر راهکارهای فعلی که مبتنی بر نرم افزار هستند، دارای عملکرد و سرعت پایینی می باشند.

     

    web icon segmenting massively
    راهکار فورتی نت: VXLAN با پردازش سریع مبدا و مقصد می تواند بخش بندی هایی را برای حجم فراوانی از داده ها فراهم کند. در ضمن امکان برقراری ارتباط سریع لایه 4 فایروال را در خدمات گسترده فراهم می کند؛ خدماتی مانند محاسبات، ذخیره سازی و اپلیکیشن هایی که به صورت مشترک بر روی پلتفرم های مجازی و فیزیکی، میزبانی می شوند.

     

    نتیجه: فورتی گیت های دارای NP7 به تمامی سازمان هایی که مبتنی بر خدمات مجازی عظیم هستند، مانند “موسسات مالی جهانی” یا “ارائه دهندگان خدمات فضای ابری”، این امکان را می دهند که خدمات خود را با سریع ترین حالت ممکن عرضه کنند تا بهره وری و سودآوری آن ها افزایش پیدا کند.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *